« Sluit menu
071-7600827

Slotenmaker Alphen aan den Rijn

Slotenmaker? De slotenspecialist van Nederland.

Slotenmaker-lokaal werkt uitsluitend met erkende slotenmakers en biedt een 24 uurs slotenservice. Van het openen van uw deur tot de totale inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf.

Dus bent u met spoed op zoek naar een 24/7 slotenreparatie service, een goede slotenmaker, of totaal inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf, bel dan nu met onze alarmlijn. Slotenmaker-Lokaal biedt een landelijke slotenservice, met 24 uurs service.

Inbraakschade is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars. Ook zonder verzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherpe prijs. En dat geldt natuurlijk ook voor preventieve maatregelen, zoals het vervangen van uw slot na een verhuizing (want dan weet u zeker dat u ALLE sleutels in bezit heeft)

LET OP: wij leveren géén duplicaat-sleutels, daarvoor kunt U vaak terecht bij een schoenmakerij of DHZ zaak. Een nieuw slot leveren wij uiteraard met meerdere originele reservesleutels. Bel deze avond nog met 071-7600827 en we helpen u direct met uw slot in Alphen aan den Rijn.

Jarenlange ervaring Slotenmaker-lokaal werkt uitsluitend met gekwalificeerde slotenmakers en levert naast sloten, ook beveiligingsmaterialen. Wij zijn erkend slotenspecialist en plaatsen slotenmaker volgens de NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gemonteerd is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad, het juiste gereedschap en kunnen een reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig? Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten sloten en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen? Bel direct 071-7600827. Dag en nacht bereikbaar voor een slotenmaker!

Buitengesloten of inbraakschade herstellen in Alphen aan den Rijn?

Heeft u inbraakschade of bent u buitengesloten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 071-7600827. Bij de lokale slotenmaker Alphen aan den Rijn regelt u inbraakschadeherstel, het openen van uw deur of beveiligingsadvies snel en gemakkelijk!

Vaak binnen 30 minuten weer binnen! Dus heeft u 24/7 slotenreparatie of inbraakbeveiliging nodig in Alphen aan den Rijn en wenst u hulp, bel ons. Onze spoed slotenmakers werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om reparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging, gegarandeerd betrouwbaar!

Wij zijn een erkende slotenmaker in Alphen aan den Rijn en werken regelmatig samen met Politie en Justitie. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende slot- en sleutelspecialist. Als erkende landelijke slotenservice hebben wij (gelukkig) goede beoordelingen, dossiers zijn op verzoek beschikbaar.

Direct hulp door de lokale slotenmaker Alphen aan den Rijn. Na uw melding komen we direct in actie en bent u meestal binnen 30 minuten weer binnen. Wilt u schade melden of sloten bestellen? Bel 071-7600827.

Slotenmaker Alphen aan den Rijn helpt u met de vervanging of renovatie van: sloten, kluizen en veiligheidsbeslag. Top advies, snel op locatie in Alphen aan den Rijn. Onze slotenspecialist weet exact welke sloten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. Ook hiervoor hebben wij de beste beoordelingen door Politie en consumenten.

LET OP: wij leveren géén duplicaat-sleutels, daarvoor kunt U vaak terecht bij een schoenmakerij of DHZ zaak in Alphen aan den Rijn. Een nieuw slot leveren wij uiteraard met meerdere originele reservesleutels.

Dè 24/7 slotenreparatie alarmlijn, direct ter plaatse. Wij helpen U in de gehele 0172 regio en omgeving, dus ook in: Bodegraven, Boskoop, Aarlanderveen, Woubrugge en uiteraard in 2401 BC Alphen aan den Rijn. Bel deze avond nog met 071-7600827 voor uw slotenmaker Alphen aan den Rijn.

Slotenmaker? Wij zijn er in Alphen aan den Rijn!

Bel vrijblijvend voor hulp: Slotenmaker Alphen aan den Rijn

071-7600827